Αναβολή Γενικής Συνέλευσης ΟΠΣΕ

Filed in Ανακοινώσεις by on 5 Δεκεμβρίου 2020 0 Comments

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΣΕ, μετά την κυβερνητική απόφαση για παράταση του lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου 2020, είναι υποχρεωμένο να αναβάλλει την προγραμματισμένη για τις 13 Δεκεμβρίου 2020 Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη.

Το Δ.Σ. της ΟΠΣΕ, σύμφωνα με τα προηγούμενα μέτρα, είχε εξασφαλίσει διπλό χώρο στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ώστε στην κύρια αίθουσα να παραβρίσκονται 50 άτομα και σε άλλη, οι υπόλοιποι με δυνατότητα παρακολούθησης των εργασιών σε απευθείας μετάδοση.

Με τα ισχύοντα τώρα μέτρα απαγόρευσης συναθροίσεων, αλλά και μετακίνησης από νομό σε νομό, η διεξαγωγή της συνέλευσης, δεν είναι δυνατή.

Η νέα ημερομηνία θα οριστεί, όταν αυτό επιτραπεί από την κυβέρνηση, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.

Ενημερώνουμε, επίσης, τα μέλη μας ότι με το νόμο 4753 από 18 Νοεμβρίου 2020, που δημοσιεύθηκε στο πρώτο τεύχος του ΦΕΚ 227 και όπως αναφέρεται στο άρθρο 54, η θητεία Διοικητικών Συμβουλίων πολιτιστικών, αθλητικών, φιλανθρωπικών και άλλων σωματείων και συλλόγων παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020, εφόσον δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες, λόγω της πανδημίας και των μέτρων που αποφασίζει η κυβέρνηση. Το ίδιο άρθρο αναφέρει ότι η θητεία μπορεί να παραταθεί και άλλους 4 μήνες, ανάλογα πάντα με τα μέτρα που θα ισχύουν.

Το ΔΣ

Comments

comments

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Facebook