Συνάντηση του Μητροπολίτη Σμύρνης Βαρθολομαίου με τα Σωματεία της ΟΠΣΕ

Filed in Τα Νέα της ΟΠΣΕ by on 13 Μαρτίου 2017 0 Comments

somateia-opse

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μικρασιατικών Σωματείων της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ)  είχε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Μουσείου Τσακύρογλου στην Εστία Νέας Σμύρνης, ο νέος μητροπολίτης Σμύρνης Βαρθολομαίος.

DSC_0161

Ο μητροπολίτης Σμύρνης Βαρθολομαίος ο οποίος νωρίτερα ξεναγήθηκε στα μουσεία της Εστίας, από την έφορο των μουσείων Θέμιδα Παπαδοπούλου και τον πρόεδρο της Εστίας Γιάννη Παπαδάτο,  παρουσίασε  στους εκπροσώπους των Σωματείων, τον πρόεδρο της Ορθόδοξης Κοινότητας Σμύρνης και του Ρωμαίικου Πολιτιστικού Συλλόγου Σμύρνης Γιώργο Θεοδωρίδη.

neasmyrni1

Ο Μητροπολίτης, ευχαρίστησε τα Μικρασιατικά Σωματεία για την παρουσία τους αλλά και τη στήριξή τους κατά την ενθρόνιση του τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Σμύρνη και τόνισε πως ευελπιστεί σε μια ειλικρινή και στενή συνεργασία μαζί τους. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι ακριβώς στη μέση, ο συνδετικός κρίκος του παρόντος και του παρελθόντος τόνισε χαρακτηριστικά.

17321494_10210965611927986_2133813344_n

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΠΣΕ Λουκάς Χριστοδούλου, καλωσόρισε τον Μητροπολίτη Βαρθολομαίο τον ευχαρίστησε για την συνάντηση με το ΔΣ της ΟΠΣΕ και τα σωματεία μέλη της και τόνισε πως «σήμερα έχουμε μητροπολίτη, ένα νέο άνθρωπο και έτσι μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στη Σμύρνη. Στο πρόσωπό σας βλέπουμε τον συνεχιστή των παραδόσεων μας και θα είμαστε κοντά σας και με την παρουσία μας στη Σμύρνη αλλά και στις επισκέψεις σας ανά την Ελλάδα με την συνεργασία των μητροπόλεων μας».

Comments

comments

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Facebook