Αναβολή της Πανελλήνιας Συνάντησης Μικρασιατών στην Καλαμάτα

\"\"

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΣΕ, ύστερα από συζήτηση που έγινε με τρόπο ηλεκτρονικό, και αφού έλαβε υπόψη τη θέση του Συλλόγου Μικρασιατών  Καλαμάτας, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του φετινού πανελλήνιου ανταμώματος μας, αποφάσισε την αναβολή του, η οποία είχε προγραμματισθεί για τις αρχές του Ιουλίου.

Κρίνεται ότι με τις συνθήκες που επικρατούν και στην πατρίδα μας, λόγω της πανδημίας, δεν είναι δυνατή η προετοιμασία, που απαιτεί μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, ούτε από την πλευρά των συμπατριωτών μας στην Καλαμάτα, αλλά και από την πλευρά των Σωματείων μας που ήθελαν να μετάσχουν.

Επειδή κανείς δεν μπορεί, τη στιγμή αυτή, να προβλέψει πότε θα εκλείψει το πρόβλημα, δεν είναι δυνατόν να ορισθεί νέα ημερομηνία του ανταμώματος.

Περιοριζόμαστε λοιπόν, στην ευχή να έχουμε όλοι την υγεία μας, να ξεπεράσουμε με τη βοήθεια του Θεού και των επιστημόνων μας, το πρωτόγνωρο και τεράστιο αυτό πρόβλημα. Όταν αυτό γίνει και ανάλογα με τα χρονικά περιθώρια που θα υπάρχουν, θα συζητήσουμε κατ αρχήν με το Σύλλογο της Καλαμάτας και βέβαια με τους Συλλόγους της δύναμης της ΟΠΣΕ, ώστε να προσδιορίσουμε νέα ημερομηνία, αν αυτό είναι εφικτό, για το πανελλήνιο αντάμωμα μας.

Υγεία και καλή δύναμη σε όλους μας.

Μένουμε σπίτι και προσπαθούμε να είμαστε ΟΛΟΙ στην Καλαμάτα, όποτε θα είναι δυνατή η συνάντηση μας

Αφήστε μια απάντηση