Επείγουσα επιστολή της ΟΠΣΕ προς τα Σωματεία Μέλη της

\"\"

Επείγουσα επιστολή της ΟΠΣΕ προς τα Σωματεία Μέλη της λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΣΕ λαμβάνοντας υπόψη τις αλλεπάλληλες ματαιώσεις εκδηλώσεων και τη γενικότερη κατάσταση που διαμορφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα, λόγω του κορωναϊού, προβληματίσθηκε έντονα, σχετικά με την προγραμματισμένη γενική συνέλευση μας στις 15 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σκεπτόμαστε το θέμα της συνάθροισης πολλών ατόμων σε κλειστό χώρο για αρκετές ώρες, όπως και αυτό της μετακίνησης, συνυπολογίζοντας και το θέμα της ηλικίας πολλών εξ ημών και των σχετικών οδηγιών που δίνονται καθημερινά από τους εκπροσώπους των αρμοδίων φορέων.

Θα μπορούσαμε, ίσως, να προσθέσουμε στα παραπάνω και την ένταση που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στο μεταναστευτικό-προσφυγικό, ιδιαίτερα στην περιοχή της Θράκης και των ακριτικών νησιών μας, στις οποίες δραστηριοποιούνται σύλλογοι της δύναμης της ΟΠΣΕ.

Πριν, όμως, πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση και επειδή πρόκειται για γενική συνέλευση, σκεφθήκαμε να απευθυνθούμε σε όλα τα σωματεία μέλη μας και να θέσουμε τον προβληματισμό μας.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να μας γνωστοποιήσετε την άποψη σας για πιθανή αναβολή της προγραμματισμένης γενικής συνέλευσης μας, έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την εξάλειψη των όποιων κινδύνων που προκαλεί ο κορωναϊός.

Στείλτε μας, εντός των επομένων δύο ημερών, ένα e-mail, ώστε όλοι μαζί να πάρουμε την απόφαση αν πρέπει ή όχι να αναβληθεί για κάποιο χρονικό διάστημα η συνέλευση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας σε ένα ζήτημα που αφορά όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση