Ευχαριστήριο της ΟΠΣΕ προς τον Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας

\"\"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και παράλληλα να συγχαρεί τον Πρόεδρο κ. Τάσι Μπογιατζή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης των Μικρασιατικών Σωματείων, στην Κατερίνη.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου, που είχε αναλάβει την οργάνωση και το πλήθος των εθελοντών, που συνέδραμαν στο έργο της διοίκησης.

Η τεράστια επιτυχία του «καλώς ανταμωθήκαμε» μας υποχρεώνει όλους να αρχίσουμε από τώρα την προετοιμασία για την οργάνωση της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης, προκειμένου να έχει αντίστοιχη λαμπρότητα. Να τεθεί, μάλιστα, και ένας ακόμη στόχος. Εκτός από τους συμπατριώτες μας από την Κύπρο, που μας έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη χαρά με τη φετινή συμμετοχή τους, να προσέλθουν μέλη και άλλων Μικρασιατικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται εκτός των ελληνικών συνόρων. Θα θέσου7με τον  τρόπο αυτό, τις βάσεις για την ίδρυση μας Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Μικρασιατικών Συλλόγων.

Αδέλφια μας στην Κατερίνη, σας ευχαριστούμε. Και του χρόνου πάλι όλοι μαζί.

Ο πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση