Παράταση δράσεων για το πρόγραμμα \”Δημιουργώ\”

\"\"

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΏ»

Η ΟΠΣΕ ενημερώνει τα σωματεία της δύναμης της ότι τελικά επιτεύχθηκε η παράταση της υλοποίησης δράσεων τους, που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Δημιουργώ» του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης).

Αρκετά σωματεία μας δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει λόγω της πανδημίας και των γνωστών απαγορεύσεων.

Η ΟΠΣΕ απευθύνθηκε αρκετές φορές στο Υπουργείο ζητώντας την παράταση της προθεσμίας. Τελικά, το υπουργείο ανταποκρίθηκε και μεταξύ άλλων προγραμμάτων, παρατάθηκε η προθεσμία και για το «Δημιουργώ» , μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 15.00

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται : “Η παράταση των προθεσμιών κρίθηκε αναγκαία, λαμβάνοντας υπόψη, τα αιτήματα των φορέων λόγω ματαίωσης ή αναβολής των σχετικών δράσεών τους, δεδομένου ότι αυτή αφορά σε έκτακτο και απρόβλεπτο γεγονός, το οποίο τους εμποδίζει να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών τους, προς το αρμόδιο Τμήμα Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ορίζεται η 10η Δεκεμβρίου 2021 ώρα 15.00».

Αφήστε μια απάντηση