Αναβολή Γενικής Συνέλευσης ΟΠΣΕ

\"\"

Αγαπητοί πρόεδροι

Σωματείων Μελών της ΟΠΣΕ

Στη συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της ΟΠΣΕ, σας ενημερώνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων μας τάχθηκε υπέρ της εκ νέου αναβολής της Γενικής Συνέλευσης μας, που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΣΕ, μετά τις πολλές επιφυλάξεις που διατυπώθηκαν τηλεφωνικά για την πραγματοποίηση της συνέλευσης σε κλειστό χώρο, με τα γνωστά μέτρα και την κορύφωση της πανδημίας, απευθύνθηκε σε εσάς. Ζήτησε τη γνώμη σας, σε μια άτυπη ψηφοφορία με αποστολή μηνυμάτων στο email της Ομοσπονδίας. Το αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, ήταν με συντριπτική πλειοψηφία, υπέρ της αναβολής της Συνέλευσης σε χρόνο που θα παρουσιάσει ύφεση η πανδημία.

Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο, σεβόμενο την άποψη της πλειοψηφίας των σωματείων μας, αναβάλλει άλλη μια φορά τη Γενική Συνέλευση.

Επιθυμώντας, παράλληλα την ενημέρωση σας για τα θέματα που απασχολούν την ΟΠΣΕ, αλλά και τα πιθανά ζητήματα που θέλετε εσείς να θέσετε, ανακοινώνει ότι εντός του μηνός Δεκεμβρίου θα οργανωθεί μια ηλεκτρονική συνάντηση όπου θα δοθεί η δυνατότητα της συζήτησης.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση