Ανακοίνωση για τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων υπο την αιγίδα της ΟΠΣΕ στην Κατερίνη

\"\"

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΣΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΚΩΝ ΣΥΛΛΩΓΩΝ

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, ανακοινώνει ότι το ετήσιο Μικρασιατικό Αντάμωμα της Κατερίνης τον Ιούλιο του 2018, που  τελεί υπό την αιγίδα της Ο.Π.Σ.Ε. και φέρει τον τίτλο «Καλώς Ανταμωθήκαμε», θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018.

Για φέτος η χρονική διάρκεια του Ανταμώματος θα είναι διήμερη, το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2918 και θα περιλαμβάνει το Σάββατο, συνάντηση των Προέδρων, Πατινάδα, των συμμετεχόντων, Χαιρετισμούς, Βραβεύσεις χορούς από τα Χορευτικά τμήματα των Συλλόγων που συμμετέχουν, ανταλλαγή δώρων και γλέντι για όλους. Την δε Κυριακή θα υπάρξουν παράλληλες εκδηλώσεις, Εκθέσεις, Ομιλίες, εμφανίσεις Χορωδιών και θα κλείσει το βράδυ με  γλέντι για τον κόσμο.

Ενημερώνουμε όλα τα Σωματεία μέλη της ΟΠΣΕ, ότι λίαν     συντόμως θα δοθεί και η φόρμα της αίτησης συμμετοχής και ζητά τη στενή συνεργασία τόσο των Σωματείων, όσο και της Ο.Π.Σ.Ε. για την καλύτερη διοργάνωση του Ανταμώματος.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: Αναστάσιος Μπογιατζής 2351028674

και Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου 6972246752

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων…

Καλή Αντάμωση… με χαρά σας περιμένουμε στην Κατερίνη!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Αναστάσιος Μπογιατζής                                               Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου

Αφήστε μια απάντηση