Ανακοίνωση της ΟΠΣΕ για τη Γενική Συνέλευση

\"\"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σχετικά με την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και το πρόβλημα της πανδημίας που παραμένει, αλλά και τα ερωτήματα που δεχόμαστε από μέλη μας, το ΔΣ της ΟΠΣΕ, διευκρινίζει ότι:

Σύμφωνα με τα έως σήμερα δεδομένα, η Γεν. Συνέλευση, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, μετά την πρώτη αναβολή λόγω πάντα του κοροναϊού, θα γίνει.

Η ΟΠΣΕ σε συνεργασία με τη διοίκηση της Αδελφότητας Προκοπιέων Μακεδονίας- Θράκης, έχει πάρει τα επιβαλλόμενα μέτρα, για την οργάνωση της συνέλευσης, στην ευρύχωρη αίθουσα της. ( Υποχρεωτική μάσκα, αποστάσεις μεταξύ καθήμενων, είσοδος μόνο εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων για να περιορισθεί ο αριθμός, αντισηπτικά).

Όπως είναι γνωστό οι αρμόδιοι της κυβέρνησης πολύ συχνά και ανάλογα με την εξέλιξη του αριθμού των κρουσμάτων, ανακοινώνουν μέτρα περιοριστικά ή και απαγορευτικά.

Κατόπιν τούτου το ΔΣ της ΟΠΣΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις και ανάλογα με αυτές, θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των σωματείων μελών της, αν υπάρξει μέτρο υποχρεωτικό, που θα μας υποχρεώσει να διαφοροποιήσουμε την απόφαση μας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση