Επιτυχημένη εκδήλωση της ΟΠΣΕ στη Θεσσαλονίκη

\"\"

Με την επίδοση μέρους των εσόδων στους εκπροσώπους του συλλόγου « Παιδικές Καρδιές Βορείου Ελλάδος», ολοκληρώθηκε άλλη μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που οργάνωσε η ΟΠΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

«Μνήμες και μουσικές της καθ ημάς Ανατολής» πλημμύρισαν το κατάμεστο δημοτικό θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου , όπου οι χορωδίες και τα χορευτικά 29 σωματείων της δύναμης της ΟΠΣΕ , με τη συνοδεία σπουδαίων μουσικών και τραγουδιστών, ενθουσίασαν τους 1000 και πλέον θεατές της εκδήλωσης.

\"\"

Όπως είχε ανακοινωθεί, μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, διατέθηκαν στο δραστήριο σύλλογο «Παιδικές Καρδιές», που επιτελεί πολύ σημαντικό έργο για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Στα γραφεία του συλλόγου μας «Ουσάκ», στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, η έφορος Μαρία Δραγάτση και τα μέλη της νεοσυσταθείσας επιτροπής Μακεδονίας της ΟΠΣΕ, που είχαν την ευθύνη οργάνωσης της εκδήλωσης,  επέδωσαν στους εκπροσώπους του συλλόγου κ. Βασίλη Παράσχη και την κ. Ελένη Γιοβανίτσα, το χρηματικό ποσό προκειμένου να διατεθεί για τις ανάγκες του συλλόγου.

\"\"

Η ΟΠΣΕ ετοιμάζεται ήδη για τις προσεχείς εκδηλώσεις της και για τις οποίες θα ενημερωθούν τα μέλη και οι φίλοι της.

\"\"\"\"

Αφήστε μια απάντηση