Χαιρετισμός του προέδρου της ΟΠΣΕ στην Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατών

\"\"

Ο πρόεδρος της ΟΠΣΕ Λουκάς Χριστοδούλου ευχαρίστησε άτομα και φορείς που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της 1η Πανελλήνιας Συνάντησης στη Λαμία. 

Οι τόσο υψηλές θερμοκρασίες δεν έκαμψαν το φρόνημα σας, αλλά έχοντας μέσα σας το πάθος των προγόνων μας για δημιουργία και προκοπή, είμαστε σήμερα όλοι εδώ  για να τιμήσουμε με χορούς και τραγούδια τη μνήμη όλων αυτών που μεγαλούργησαν  επί 3000 χρόνια στην απέναντι ευλογημένη γη της Μικρασίας, τόνισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, Λουκάς Χριστοδούλου.

Η συνάντηση μας  αγκαλιάζει όλους τους απογόνους των Μικρασιατών Προσφύγων. Από την Κωνσταντινούπολη ως την Αττάλεια, από τη Σαμψούντα και την Τραπεζούντα μέχρι τη Σμύρνη, από το Αϊβαλί και την Καισάρεια ως την Νεάπολη της Καππαδοκίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη, την πρόεδρο της Ενωσης Μικρασιατών Λαμίας Ελένη Κούντζου, την Ειρήνη Σαρίογλου, τους μουσικούς, τους εθελοντές και όσους βοήθησαν να φτάσουμε εδώ. Καλώς ανταμωθήκαμε στη Λαμία…

Αφήστε μια απάντηση